Barion Pixel
Menü
707717901
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

DELL Latitude E5440 (Intel Core i5 / 8GB DDR / 256GB SSD / NVIDIA GT720M / 14" HD+ / MAGYAR BILLENTYŰZET

Ár:
89.900 Ft
Cikkszám: cc030-45
Gyártó cikkszám: Használt laptop Dell latitude 5440
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: Dell

Leírás

Állapot
A kategória
Alaplapi chipkészlet
.
Processzor típus
Core i5, 4th gen, Haswell
Processzor órajel
max 2.6 GHz
Processzor paraméterei
Intel® Core™ i5-4300U Processor (3M Cache,up to 2.9 GHz)
RAM típusa
DDR3 SO-Dimm
RAM mérete
8 GB DDR3
Merevlemez típusa
SSD (2.5")
Merevlemez mérete
256GB SSD
Másodlagos merevlemez típusa
NINCS
Másodlagos merevlemez mérete
NINCS GB
Optikai meghajtó
DVD-RW
Video vezérlő
Intel® HD Graphics 4400
+ NVIDIA GT720M (2GB) LINK
Kijelző mérete
14" HD+
Kijelző méretarány
16:9
Kijelző felbontása 1600X900 HD+
Kijelző tulajdonságok
TN Panel
Hangkártya
High Definition (HD) Audio
Memória kártya olvasó
SD
Bővítési lehetőségek (laptop)
PCMCIA
USB port típusa
USB 3.0
USB portok száma
3 db
Vezeték nélküli hálózati vezérlő
WLAN (n), Bluetooth
Vezetékes hálózati kártya
Gigabit
Webkamera
VAN
Akkumulátor állapota
Több, mint 1 óra
Egyéb portok
D-SUB, HDMI
Billentyűzet háttérvilágítás
 
Laptop jellege
Normál
Megjegyzések Telepítve használatra készen
Új 240GB SSD-vel
Állapot megjegyzések
A  kategória 

HASZNÁLT DELL VIDEÓKÁRTYÁVAL

Dell Latitude E5440 

A Dell Latitude E5440 egy megbízható és sokoldalú üzleti laptop, amely kiváló teljesítményt és tartósságot kínál mindennapi használatra. Ez a modell kifejezetten üzleti felhasználók számára készült, de az otthoni felhasználók igényeit is maximálisan kielégíti. Ebben az E5440-es modellben egy NVIDIA GT720M videókártya is található, amely tovább növeli a gép grafikai teljesítményét.

Főbb jellemzők

A laptop Intel Core i5 vagy i7 processzorral szerelve érkezik, amely biztosítja a gyors és hatékony működést. A rendszer akár 16 GB-ig terjedő RAM-mal bővíthető, így biztosítva a zökkenőmentes multitaskingot és a gyors alkalmazásváltást.

Videókártya
Az NVIDIA GT720M egy különálló grafikus kártya, amely 2 GB saját memóriával rendelkezik. Ez a videókártya alkalmas a grafikai alkalmazások futtatására, videószerkesztésre, és mérsékelt játékteljesítményt is nyújt.

Kijelző
A Dell Latitude E5440 14 hüvelykes HD (1366x768) vagy Full HD (1920x1080) kijelzővel érhető el vagy esetleg mint ebben az esetben is egy HD+ . Az éles és tiszta képi megjelenítés ideális prezentációkhoz, filmnézéshez, és egyéb vizuális feladatokhoz.
Az E5440-es modell különböző tárolási lehetőségeket kínál, beleértve a hagyományos HDD-ket (akár 1 TB kapacitással) és az SSD-ket (akár 512 GB kapacitással). Az SSD-k használata jelentősen növeli a rendszer gyorsaságát és megbízhatóságát.


A laptop széles körű csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve az USB 3.0 portokat, HDMI-t, VGA-t, és Ethernet csatlakozót. A Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatok biztosítják a vezeték nélküli kommunikációt és adatátvitelt.

**Akkumulátor:**  
Az akkumulátor élettartama újként  akár 6-8 órát is elérhet, ami megfelelő a hosszabb munkanapokhoz vagy utazásokhoz. Az opcionálisan elérhető nagyobb kapacitású akkumulátorok tovább növelhetik a használati időt.

 Üzleti alkalmazások:
A Dell Latitude E5440 kiváló választás üzleti környezetben. Az erős processzor és a bőséges memória lehetővé teszi az irodai alkalmazások, mint például a Microsoft Office csomag, zökkenőmentes futtatását. Az erős biztonsági funkciók, mint a TPM chip és az ujjlenyomat-olvasó, biztosítják az üzleti adatok védelmét.

Oktatás
Az oktatási intézményekben, ahol fontos a megbízhatóság és a tartósság, az E5440 ideális választás. A hosszú akkumulátor-élettartam és a különféle csatlakozási lehetőségek kiválóan megfelelnek az osztálytermi környezetnek.

Grafikai munkák és videószerkesztés:
Az NVIDIA GT720M videókártya révén a Dell Latitude E5440 alkalmas könnyebb grafikai munkákra és videószerkesztésre. Az Adobe Photoshop és Premiere Pro alapvető funkciói zökkenőmentesen futnak ezen a gépen, ami különösen hasznos lehet a kezdő grafikusok és videószerkesztők számára.

 Otthoni használat:
A laptop tökéletes választás otthoni felhasználásra is. Böngészés, filmnézés, online vásárlás, és egyéb mindennapi feladatok elvégzése könnyedén megoldható vele. A Full HD kijelző kiváló vizuális élményt nyújt, míg a megbízható hardver biztosítja a zökkenőmentes működést.

Mérsékelt játékok:
Bár a GT720M nem a legújabb és legerősebb videókártya a piacon, a régebbi vagy kevésbé erős játékok futtatására alkalmas. Az olyan játékok, mint a Minecraft, League of Legends, vagy a Counter-Strike: Global Offensive közepes beállítások mellett élvezhetően futnak.

Tehát  a Dell Latitude E5440 egy sokoldalú és megbízható laptop, amely számos területen megállja a helyét. Az üzleti és oktatási felhasználástól kezdve a grafikai munkákig és otthoni használatig számos alkalmazási lehetőséget kínál. Az NVIDIA GT720M videókártya különösen hasznos azok számára, akik grafikai vagy videószerkesztési feladatokat végeznek, vagy mérsékelt játékteljesítményt igényelnek. A tartós kialakítás és a hosszú akkumulátor-élettartam tovább növelik a gép értékét és megbízhatóságát.

 

1.Mit kapsz egy Latitude szériás laptoptól?
A DELL gyártó egyik legmagasabb kategóriájú üzleti szériás laptopját.
Egy masszív mégis könnyű  prémium üzleti laptopot a mindennapokra!
Tükröződésmentes kijelzőt aminek a betekintési szöge 170 fok feletti és gyakran IPS kijelző.


Ismerd meg jobban a  DELL LATITUDE szériát 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!